HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Tünde

Szia, Tünde vagyok

A fényképezőgép egyáltalán nem számít. Mindegyik rögzíteni tudja, amit látsz. De előbb LÁTNOD kell.
(Ernst Haas)Esküvői fotós vagyok, már 23 éve.
És még mindig imádom, az életem része, a szenvedélyem, a napjaim szerves része. Ezzel fekszem, és ezzel kelek. Büszke vagyok arra, hogy fotográfus lehetek!

Az út: 3 éve mégis válaszút elé érkeztem. Vagy változtatok, és kilépek a klisékből, hátra hagyom a megszokott gondolkodást, a biztonságos közeget, és megpróbálok újra magamra találni, és megtalálni azt, hogyan tudom a legtöbb értéket adni az pároknak, életük egyik legfontosabb napján. Nehéz volt, mert saját magamnak kellett megtalálnom az utat, meg kellett találnom a kérdéseket, és a válaszokat is rá.
Egyedül, kísérletezve, próbálkozva, rengeteg időt, energiát, és pénzt fektetve a tanulásba.
Az elmúlt két évben, olyan emberektől tanulhattam, mint Victor Lax, Roccio Vega, Franck Boutonett, William Lambelet, Ken Pak, Sam Hurd, Roberto Panciatici, Monica Munoz. De ide sorolhatom Niki Boon-t is, aki bár nem esküvői fotós, olyan gondolatokat kaptam tőle, amik minden fotózásnál hasznosak. Részt vettem a legfontosabb európai esküvői fotós konferenciákon, és lelkesen figyeltem, és jegyzeteltem akkor is, ha nem az én stílusomat képviselte az előadó, mert hihetetlen értékes gondolatokra tehettem így szert.

A cél: Sikeres volt-e a próbálkozásom, és rátaláltam-e az útra? Igen, és erre büszke is vagyok. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a jelentős nemzetközi esküvői fotós listákon, az top 30-ban olvasható a nevem, Magyarországon pedig a Cewes Az Év Esküvői Fotósa címet tudhatom magaménak. Tagja vagyok sok nemzetközi szövetségnek, és csoportnak, gyakran jelennek meg nemzetközi válogatásokban fotóim.

Mottó: És most itt vagyok. Készen arra, hogy segítsek, hogy ne egyedül kelljen ezt az utat Neked is végig járnod. Hogy tudd, és ismerd a módszerét annak, hogyan találd meg önmagad, hogyan gondolkozz, hogyan láss meg pillanatokat, hogyan fejleszd az intuíciód, hogyan hívd segítségül a legrosszabb fényt is, és talán a legfontosabb, hogy hogyan tudj kitörni a klisékből!

Fontosabb nemzetközi és hazai elismeréseim, díjaim

Tervezett program

Március 9 - első nap - válaszok napja

Előadó: Koncsol Tünde

Az első nap, nem bemelegítés, hanem fejest ugrunk a vízbe. Erre a napra nagyon fontos feladatom van, elmondani a választ a legfontosabb 'hogyan' kérdésekre.
Természetes fény, és off camera flash használata.
Ha röviden akarnám jellemezni a napot, akkor ez a \"lépj ki, lépj feljebb, légy több\" nap.

Reggel 9 órakor kezdünk, délután 6 órakor végzünk.
A nap végén, egy kis beszélgetős, zenés, kötetlen beszélgetés vár ránk -csak a workshopon résztvevőknek-, egy két órás kedves személyes kis gitár zene-ének mellett.

Március 10 - második nap - mélyítsünk, és fotózzunk nap

Előadó: Matteo Carta, és Sergio Arnés

A napot Matteo kezdi. Matteo az egyik legjobb dokumentarista esküvői fotós. Számos díj, és elismerést tudhat magáénak. Előadása, egyben saját gondolatai, technikája, hitvallása az esküvői fotózásról.

Délután Sergio egy gyakorlati oktatás keretein belül mutatja meg, hogyan tudsz kamu összebújások helyett, élő, izgalmas, színes, dinamikus képeket készíteni, hogy portréid egyediek, érzelmesek, mégis kliséktől mentes legyen. Egy pár, egy laza séta.

Március 11 - harmadik nap - kérdések napja

Előadó Koncsol Tünde

Mára rengeteg titok, trükk van a birtokotokban, és egy egész kis szabálykészletet tudunk magunkénak, tehát ideje újra szintet lépni: azt megnézve, hogyan lépd át őket könnyedén.
A cél: ne másolj, légy önmagad tanára.

Délután: Workflow egyszerűen, editing, fotókönyv készítés, portfólió elemzés.

Köszönöm az érdeklődést, azonban ez a workshop kevesebb mint 24 óra alatt maximális létszámot ért el. Több jelentkezést sajnos most nem tudunk fogadni.

Ha szeretnél jelen lenni a következőn, akkor iratkozz fel hírlevélre, és értesíteni foglak a tervezett időpontokról!

OTT SZERETNÉK LENNI A KÖVETKEZŐN!

f''k the clishé

be different